//-->
Verhuur Spaanse fincas en vakantiewoningen aan de Middellandse zee
Overwintern in Altea Hills, Costa Blanca.
Amandelbloesem in februari aand e Costa Blanca
Driekoningen vieren aan de Costa Blanca
Kust van de Costa Blanca in de winter
Olijvboom van villa carpe Diem
Strand van Moraira in November
Overwinteren Costa Blanca
Ook aan de kust is het niet altijd fijn, in het noordweste regent het veel, vooral in het voor- en najaar.  Alleen aan de Zuidoost kust vindt u de milde en droge winters waar iedere overwinteraar naar opzoek is. De Costa Blanca is hier een stukje van, zelfs een van de bekendste stukjes.

Geniet van de decemberzon op uw eigen terras.

Maak een heerlijke strandwandeling zonder over zonbaders te struikelen.
Als u hier begin februari bent mag u de amandelbloesem niet missen.
Maak de driekoningenviering mee op 5 januari.

Pluk in november u eigen olijven in de tuin van Carpe Diem.

Overwinteren aan de Costa Blanca:
heerlijk eten op een terrasje in de zon.

Nederlandse media aan de Costa Blanca:

Weekbladen:

Hallo

De week

Radio

XtraFM 90.8 / 101.5

Hallo costa Holanda

98.2

 

Villes Moraira EspagneAlquiler villas Imagen

Overwinteren aan de Costa Blanca

Wanneer men aan de koude winter wil ontsnappen dan is een warm land als Spanje vaak het eerste waar aan gedacht wordt. Spanje staat terecht bekend  om een van de aangenaamste klimaten van Europa.  In de winter echter is dit niet overal in Spanje het geval. Zowel in het noorden als in het centrum van Spanje kan het goed koud zijn. Het is niet voor niks dat zowel de Pyreneeën als de Spaanse Hoogvlakte bekende ski-oorden zijn. 

 

Klimaat van de Costa Blanca

 

De Costa Blanca is de poster boy voor Mediterraan klimaat en dat betekend natuurlijk zachte winters en het droogste weer van Europe, met niet meer dan drie of vier dagen regen per maand. Ook kwa temperatuur zit u hier perfect, zelfs in Januari is de gemiddelde dag temperatuur 16ºC. Verder schommelt de luchtvochtigheid tussen de 68 en de 64% en u kunt genieten van zo´n 6 uur zonneschijn per dag.  Het is moeilijk en betere plek te vinden om te overwinteren dan aan de Costa Blanca van Spanje.

Voor meer informatie over het klimaat van de Costa Blanca kunt u hier terecht.

 

Al het moois van de Costa Blanca, ook in november.

Voorzieningen voor buitenlanders

 

Maar mooi weer is niet het enige wat de Costa Blanca te bieden heeft.  Al jaren lang komen buitelanders hier overwinteren, of zijn hier zelfs blijven wonen.  Hierdoor is er een goede Nederlandstalige infrastructuur ontstaan.   Dicht bij u villa zijn er artsen en specialisten die u taal spreken, thuiszorg organisaties, en zelfs een dierenarts.  Verschillende supermarkten verkopen producten uit Nederland en België.  Naast buitenlandse kranten zijn er ook twee lokale bladen in het Nederlands en twee radio zenders.

Natuurlijk staan wij persoonlijk altijd klaar om te bemiddelen mocht er enig probleem opkomen terwijl uw overwinterd aan de Costa Blanca.

 

Overwinteren bij Villas Imagen

 

En waar kunt u beter genieten van deze perfecte omstandigheden en het heerlijke weer dan in uw eigen villa? Verschillende van onze vakantiehuizen zijn bezet door de eigenaren die zelf de Costa Blanca hebben gekozen  om te overwinteren maar we hebben toch een mooi aanbod van villa’s die de hele, of een deel van de winter vrij zijn. 

Allen hebben centrale verwarming en de meesten hebben ook een openhaard.  De ruime grondstukken liggen perfect om ook in de winter zoveel mogelijk zon uren te pakken.  Een paar van onze huizen, zoals Vista Ibiza of Altea Hills, hebben ook een verwarmd zwembad voor  degenen die een plons durven wagen of een aangename Nieuwjaarsduik willen nemen.

Verhuur Villas Imagen   |  Villas in: Moraira Javea Altea Hills  |   Villas per persoon : 4 of 6 8 of 10  |   Rolstoeltoegankelijk  |    Costa Blanca  |    Over Villas Imagen  |   Sitemap  |   Contact   

Verhuur Villas Imagen is onderdeel van Imagen Residencias. Avenida del Portet 1 03724 Moraira (Alicante) Spanje. Tel. 0034 966 491 003
by krista Holthaus